Elevaktiviteter

Tiden på Ullvi består inte bara av studier, även om det förstås är viktigast. Det finns mer att göra på lediga stunder tillsammans med andra på skolan.

Det som skiljer Ullvi från andra skolor är det stora utbudet av aktiviteter. Vi vill att du ska trivas på skolan och därför ordnar vi aktiviteter, tävlingar och fester även utanför skoltid. Ullvi är en skola där många spännande möten kan ske. Vem vet vad som väntar här?

Ullvis oas

Mitt i skolan finns ett lugnt och fridfullt ställe där du kan sitta och prata, fika, spela biljard eller andra spel - eller få lite studiero. Här finns alltid någon vuxen att prata med.

Läs mer om Ullvis caféer.

Elevråd

Elevrådet arbetar för att din tid på skolan ska bli så bra som möjligt. Saker vi jobbar med är att öka trivseln på skolan. Bland annat har elevrådet byggt upp det trivsamma kaféet i elevuppehållsrummet, men de har också olika kommiteér som jobbar med festligheter, balen och studenten.

Läs mer om Ullvis Elevråd.

Ung Företagsamhet, UF

Du som går på Ekonomiprogrammet eller Handel- och administrationsprogrammet jobbar med UF, Ung Företagsamhet och lär dig att driva ett företag under ett läsår.

Läs mer om UF.

Bäst på idrott

Sport är viktigt på Ullvi. Förutom den idrott du har på ditt program har du möjlighet att utöva den sport du är intresserad av på motions- eller tävlingsnivå.

Ullvi-IF

Ullvi-IF är skolans egen idrottsförening där alla får vara med och ingen idrott är för liten. Här kan du delta i turneringar eller tävla mot andra skolor.

Läs mer om Ullvi IF.

Ishockeyprofil

Som ishockeytalang kommer du att kunna bo kvar i Köping, studera på hemmaplan och samtidigt utvecklas inom din favoritsport.

Läs mer om Ullvis ishockeyprofil.

Basketprofil (NIU)

På Ullvi kan du kombinera en elitsatsning på basket med studier.

Läs mer om vår basketprofil.

Riksidrottsgymnasiet bordtennis (RIG)

På Bordtennisgymnasiet i Köping utvecklas bordtennisspelare på elitnivå.

Läs mer om Riksidrottsgymnasiet bordtennis.

Skoj- och ploj

Varje år spelas Luciacupen som är en innebandyturnering där alla klasser möter varandra en kväll. Här gäller det både att vinna och att vara bäst utklädd. Publiken har lika roligt som spelarna.

Veckan innan påsklovet spelas en volleybollturnering på motsvarande sätt.

Läs mer om Ullvi IF som bland annat ordnar dessa cuper.

Elevernas egen fest

Jipporådet ordnar festligheter för elever på Ullvi. Bland annat ordnas Skutt som är en uppskattad skolfest med maskeradtema.

Läs mer om Jipporådet och vad de gör.

För vi ska ta studenten...

När du går i trean händer mycket roligt den sista tiden. Du kan gå på bal eller delta i mängder av annat skoj som balkommittén och jipporådet ordnar.

Läs mer om bal och jippon på Ullvi.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 29 december 2016


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på