Öppet hus på Ullvi

Tid:  2018-11-17 10.00 - 2018-11-17 13.00

Lördag den 17 november är det dags för Öppet Hus på Ullvigymnasiet! På alla våra program råder denna dag en härlig aktivitet med olika lektioner där du får vara med, prova på och känna efter hur det är på de olika utbildningarna.

Du får under dagen också träffa elever, lärare, studie- och yrkesvägledare, elevhälsan och all övrig personal som möter upp för att svara på dina frågor. Möt våra elever som driver egna UF-företag och som säljer sina produkter. Kom in och fika hos vår balkommitté och lyssna på våra musikelever. På biblioteket råder full aktivitet, i vårt uppehållsrum arrangerar våra idrottsutbildningar roliga tävlingar, elevrestaurangen bjuder på smakprover och mycket, mycket annat händer – allt för att du ska få lära känna Ullvigymnasiet på olika sätt.

Förutom alla aktiviteter under dagen har vi på varje gymnasieprogram programinformationer. Missa inte det! Här får du en bra överblick över just de program och inriktningar som du är intresserad av.

Ett detaljerat program med dagens samtliga aktiviteter delas ut till dig när du kommer till Ullvigymnasiet.

Ta gärna en promenad eller cykeltur till oss istället för att köra bil eftersom vi har begränsade parkeringsmöjligheter på grund av simhalls-bygget. Det går också bra att parkera på Volvoparkeringen på andra sidan gatan.

Ullvigymnasiet är det säkra valet. Vi som arbetar här på Ullvigymnasiet anser att det är länets bästa gymnasieskola. Här finns 13 olika program och vi får ständigt fina utmärkelser som ett bevis på vår goda kvalitet.

Du, din familj och dina vänner är riktigt varmt välkomna!

Läs programmet för Öppet hus.PDF Vi delar också ut program när du kommer till Ullvigymnasiet.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 15 november 2018


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på