Publicerad 2017-05-03

Ebba och Victoria har blivit uttagna till Emax

Bild på Victoria Appeltofft och Ebba Gunnarsson

Victoria Appeltofft och Ebba Gunnarsson i 14EK har blitvit uttagna till Emax i sommar.

Näringslivsenheten i samverkan med Ullvigymnasiet sänder i år två elever från gymnasiet till Emax. Det är Ebba Gunnarsson och Victoria Appeltofft på Ekonomiprogrammet som valts ut bland eleverna i årets avgångskull. Emax samlar de främsta unga entreprenörer där de kan mötas för att få inspiration, kunskap och nätverk.

 

Victoria ser Emax som en investering inför framtiden

Victoria har ett brinnande intresse för entreprenörskap, något som speglade sig i UF-företaget Frötöserna som blev väldigt framgångsrikt. Victoria berättar att hennes största dröm är att starta ett stort café, konditori eller restaurang. Hon ser Emax som en stor investering till sina famtida drömmar och mål. Där kan hon lära sig mer om entreprenörskap, eget företagande och skapa ett kontaktnät.

Ebbas ska fortsätta med entreprenöskap efter studenten

Ebba berättar att det är en stor ära att bli uttagen till Emax och kan inte tänka sig något bättre sätt att starta sin sommar på. Hon är alltid på jakt efter nya smarta affärsidéer och älskar entreprenörskap. Hennes plan för den närmaste famtiden efter gymnasiet är att studera på Business och Economics på Handelshögskolan i Stockholm.

Emax för unga entreprenörer

Emax Sverige samlar varje år Sveriges främsta unga entreprenörer i åldern 18-20 år för att ge deltagarna inspiration, kunskap och nätverk. Emax mixar föreläsningar, sociala aktiviteter, nätverksövningar, teambildning, workshops, reellt företagscase och tävlingsmomentet som är en internetbaserad affärssimulering där deltagarna får prova på att driva ett företag.

I år äger Emax rum 18-22 Juni på Chalmers tekniska högskola i Göteborg.

Läs mer om Emax.

Vi önskar Ebba och Victoria varmt lycka till i Emax!

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 18 maj 2017


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på