Publicerad 2017-05-05

Ida, Nicholas och Jonathan på praktik i Italien

Bild på Ida Arbelius, Jonathan Forsberg och Nicholas Gill i 15RL som är i Senigallia i Italien på APL

Ida Arbelius, Jonathan Forsberg och Nicholas Gill i 15RL är i Senigallia i Italien på APL

När man går Restaurang- och Livsmedelsprogrammet får man vara sammanlagt 15 veckor på en arbetsplats för att få fördjupade kunskaper inom yrkesområdet. Detta kallas för arbetsplatsförlagt lärande (APL). Just nu är tre av våra elever i Italien på praktik.

Ida, Jonathan och Nicholas praktiserar på två olika hotell

Det är Ida Arbelius, Jonathan Forsberg och Nicholas Gill i 15RL som är i Senigallia i Italien på APL under tre veckors tid. Eleverna åkte ner den 17 april och har praktiserat på två olika hotell. Nick och Jonathan har gjort praktik i köket och Ida i servisen. Läraren Jill Olofsson hälsade på dem sista veckan, då besökte de en vingård som heter Cantina Mezzanotte och som ligger cirka 15 min från hotellet där de bor. De har bland annat fått en guidad rundtur och fått provsmaka deras produkter.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 18 maj 2017


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på