Publicerad 2017-08-10

Ta chansen att påverka och göra skillnad på Ullvigymnasiet

Bild från Å-racet

Åracet 2017 arrangerades av Jipporådet

Nu söker vi dig som vill ingå och arbeta i någon av skolans elevorganisationer. Anmäl dig i receptionen om du vill vara med i Elevrådet, Skol-IF, Jipporådet eller Balkommittén.

Elevrådet

Bild på killar som äter våfflor

Elevrådet och Restaurang- och livsmedelsprogrammet bjöd på våfflor

Är du intresserad av att påverka och förbättra din och andra elevers arbetsmiljö och förgylla skolans vardag? Då ska du söka till elevrådet i höst och vara med och göra skillnad, bland annat med ”happenings” och roliga aktiviteter.

Skol-IF

Bild på fotbollsmatch

Gruppsemifinal i skolmästerskapet

Du som är intresserad av att planera och organisera skolidrotten och andra sociala aktiviteter kan gå med i Skol-IF. Då kan du få hjälpa till med att anordna Skol-SM och Skol-DM för våra duktiga idrottare samt vara med och ordna Luciacup och volleybollturnering.

Jipporådet

Bild på tjejer som klätt ut sig

Treorna samlade poäng i klasskampen sista veckorna före avslutningen genom att till exempel ha på sig cykelhjälm.

(för elever i årskurs 3)

Du som vill vara med och ordna jippon kan anmäla dig till jipporådet. De anordnar och ansvarar för olika tillställningar för Ullvigymnasiets elever,till exempel skutt, studentfester och aktiviteter under avslutningsveckorna. Jipporådets mål är att ha kul men även att samla in pengar för att finansiera delar av balen och avslutningsfesten.

Balkommittén

Bild från balmingel i Bivurparken

Mingel i Bivurparken innan studenterna åkte till balen

(för elever i årskurs 3)

Du som vill vara med och se till att balen i vår blir lyckad kan gå med i balkommittén. Arbetet handlar om att organisera, planera och genomföra balen för elever i årskurs 3. Balkommitténs mål är även att samla in pengar för att finansiera delar av balen och avslutningsfesten.

Anmäl dig i receptionen senast fredag den 8 september

Du anmäler dig med ditt namn, program och vilken grupp du vill ingå i. Uppge också ditt mobilnummer så att vi når dig för vidare information.

Vill du veta mer - kontakta Mikael Axelsson, elev- och fritidssamordnare 0221 – 255 65 (Mobil) Mikael.axelsson@koping.se


OBS! Du som anmäler dig måste vara medveten om att det går åt mycket egen fritid för att kunna göra en bra insats i arbetsgrupperna. Du får själv bedöma om du tror att du klarar av detta utan att studierna blir lidande.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 12 september 2017


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på