Publicerad 2017-09-21

Ullvis klädkollektion

Bild på två elever med Ullvikläder

Ullvis kollektion av skolkläder kommer att erbjudas till våra studerande elever. För lärare och övrig personal planeras en kollektion till våren 2018.

En visning av nya skolkläder sker onsdagen den 4 oktober. Då kommer det att finnas personal på plats som kan ge information om priser, storlekar och färger. Där kommer även att finnas erbjudanden och annat praktiskt gällande köp av kläder. Du kan välja kläder med Ullvigymnasiets vanliga logga eller två olika limited Edition-loggor som har arbetats fram tillsammans med elever på Handels- och administrationsprogrammet som ett skolarbete.

Webbshoppen öppnar 27 september

Tre elver med Ullvikläder

Kläderna kommer framöver att kunna köpas via en webshop. Missar du att prova kläder 4 oktober kommer prov på kläder att finnas i uppehållsrummet. Under kampanjperioden 27 september till 27 oktober är webbshopen öppen och det lämnas en rabatt på 20 procent. Ange koden ULLVI20 för att få rabatt.

Till webshoppen där du kan beställa dina kläder.

Välj till en regnsbågsflagga på din tröja

Närbild på tröja med regnbågsflagga

Du kan välja att lägga till en regnbågsflagga på din tröja för att visa att du tycker det är viktigt med tolerans och medmänsklighet. De 100 första kan lägga till regnbågsflaggan utan kostnad.

Vi på Ullvigymnasiet vill främja likabehandling och förebygga diskriminering, trakasserier och kränkande behandling. Ullvigymnasiet ska vara en skola där varje dag för våra elever får bli meningsfull och varje individ känner sig värdefull. Skolan ska präglas av öppenhet, sammanhållning och delaktighet där elever och personal upplever trivsel, trygghet och studiero. Vi bryr vi oss om varandra och tar ansvar för varandras lärande och välbefinnande.

Läs mer i vår trygghetsplan.PDF

Informationsaffisch om Ullvi collection
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 27 september 2017


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på