Publicerad 2018-04-23

Vi ses på Ullvi i höst!

Om du har kommit på att du vill ändra ditt programval till gymnasiet kan du göra det under omvalsperioden som pågår till och med 8 maj.

- Fundera på vad du vill att ditt valda program ska leda till, säger studie- och yrkesvägledare Carina Nilsson. Oftast finns flera olika möjligheter efter tre år på programmet.

Gör omval hos din studie- och yrkesvägledare

Om du som elev vill ändra ditt programval till gymnasiet kontaktar du din studie- och yrkesvägledare. Senast 8 maj ska du göra ditt omval.

Om du inte ansökt i tid blir valmöjligheterna färre men du har ändå möjlighet att komma in på ett program om det finns platser kvar. Kontakta din studie-och yrkesvägledare och lämna in en ansökan.

Läs om våra program

Här på vår hemsidan kan du läsa mer om varje program. Här hittar du också timplaner och programplaner för varje program. Surfa in under fliken Utbildning så hittar du allt du behöver veta om utbildningarna.

Under "Studie- och yrkesvägledning" får du konkreta tips och råd vad du ska tänka igenom inför valet.

Ladda hem broschyren och läs om Ullvigymnasiet och våra utbildningarPDF

Våra elever och vad de tycker om skolan

Malin Sass

 Jag valde programmet för att jag vill jobba med ungdomar efter utbildningen. Jag gillar att vi har många diskussioner och man får en ökad förståelse för människor.

Philip Hofstad, Barn- och fritidsprogrammet

 

Mahab Ibrahim

Jag valde Ekonomi-programmet på Ullvi för det är en bra skola med bra lärare och roliga ämnen. Utbildningen ger mig behörighet till många olika högskoleprogram.

Julia Budde,
Ekonomiprogrammet

 

Jag visste inte vad jag skulle bli och efter Teknikprogrammet finns det många möjligheter. Vi läser många olika kurser och det är bra att lärarna samarbetar i olika kurser. Dessutom gillar jag NO-kurserna.

Martin Sjöman, Teknikprogrammet.

 

Moa Laigar

Jag valde programmet för att det var många praktiska moment som jag har nytta av både senare i arbetet och på praktiken. Sedan har man chans att få jobb efter skolan.
Carolina Ericsson
Industritekniska programmet


Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 23 april 2018


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på