Publicerad 2017-12-13

Fredrik är vår nye programrektor

Bild på rektor Anna Ulfves som välkomnar våra nye programrektor Fredrik Genneby.

Vi välkomnar Fredrik Genneby som den nya programrektorn efter Johanna Gidlund. Fredrik kommer att ansvara för Bygg- och anläggningsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och VVS- och fastighetsprogrammet.

Han kommer även att ansvara för våra lärarstudenter och Ullvigymnasiets samarbete med Örebro Universitet och Mälardalens högskola. Fredrik kommer även vara skolans representant i samverkan med flera andra för skolan viktiga representanter inom näringslivet.

Fredrik har redan tidigare under en termin vikarierat som programrektor för Johanna och känner skolan väl. I dag arbetar Fredrik nämligen som gymnasielärare i samhällskunskap och historia på vår skola, samtidigt är Fredrik programledare för Samhällsvetenskapsprogrammet. Så fort vi hittar en ny, behörig lärare som ersätter Fredrik kommer han att påbörja sin nya tjänst som programrektor.

- Ullvigymnasiets lärare är oerhört kunniga och vi ligger långt fram i den ständiga skolutveckling som pågår. Vi är därför extra glada över detta beslut. Fredrik är insatt i flera av de processer som vi arbetar med på vår skola och blir en viktig del i skolans ledningsgrupp, säger rektor Anna Ulfves.

Vi hälsar honom alla riktigt varmt välkommen till skolans ledningsgrupp!

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 22 januari 2018


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på