Publicerad 2018-02-01

Trion som fick pengarna att växa till en Paris-resa!

Bild på Wictor Sundh, Jacob Persson och Sandra Andersson som får första pris i aktietävlingen Stock market learning från Bardha Bugujevci, ungdomsansvarig på Sparbanken Västra Mälardalen

Bardha Bugujevci, ungdomsansvarig på Sparbanken Västra Mälardalen delade ut förstapriset i aktietävlingen Stock market learning som var en resa till Paris. Vinnarna var Wictor Sundh, Jacob Persson och Sandra Andersson

Ekonomiprogrammet årskurs tre har deltagit i aktietävlingen Stock market learning i samarbete med Sparbanken Västra Mälardalen. Tävlingen gick ut på att klassen delades in i olika lag där de skulle få 50 000 euro att växa så mycket som möjligt under tio veckor.

Prisutdelning med diplom, biobiljetter och Parisresa som vinster

Bardha Bugujevci, ungdomsansvarig på Sparbanken Västra Mälardalen var idag på plats på Ullvigymnasiet för att dela ut priserna. Första pris – en resa till Paris.

Det vinnande laget bestående av Sandra Andersson, Wictor Sundh och Jacob Persson fick pengarna att växa mest. – Det ska bli jättekul säger Sandra Andersson om vinsten. Jag har aldrig varit till Paris.

Andra och tredje-priset bestod av diplom och biobiljetter, de övriga lagen fick diplom.

Grattis säger vi till Sandra, Wictor och Jacob!

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 19 februari 2018


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på