Publicerad 2018-05-25

Vill du höja ditt F? 

Bild på svart taval, "Neer give up!"

När du fått betyget ”F” i en kurs har du rätt att genomföra en prövning för höjning av ditt betyg. Nu kan du anmäla dig till prövning i augusti. Anmälan ska vara inlämnad till receptionen senast 20 juni.

Kontakta din lärare för prövning för höjning av F-betyg

När du fått betyget ”F” i en kurs har du rätt att genomföra en prövning. För att kunna genomföra prövningen krävs att du kontaktar den lärare som du tidigare haft i den aktuella kursen. Om den aktuella läraren inte längre arbetar kvar på skolan kontaktar du din programrektor.

Lämna in din anmälan senast 20 juni

Tillsammans fyller du och ansvarig lärare i anmälan. Det är sedan ditt ansvar att lämna in ifylld anmälan till receptionen senast det datum som gäller för sista anmälningsdag, 20 juni för prövning 16 eller 17 augusti.

Prövningen genomförs fredagen den 17 augusti 2018 kl 08.30-11.30. Skriver du prövningar i två kurser skriver du också torsdagen den 16 augusti kl 08.30-11.30

Du kan maximalt genomföra prövningar i två kurser vid detta tillfälle. Går du i årskurs tre är prövningen endast kostnadsfri för kurser som avslutats vårterminen 2018.

Har du anmält dig och ångrar dig så att du inte ska genomföra prövningen måste du meddela receptionen snarast.

Behöver du hjälp med att diskutera din studiesituation och dina betyg kan du vända dig till studie- och yrkesvägledare på skolan.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 21 juni 2018


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på