Publicerad 2018-06-18

Vinnare i Gyllene morteln!

Exempelbild

Den årliga matlagningstävlingen ”Gyllene Morteln” för elever på Restaurang och Livsmedelsprogrammet gick av stapeln måndag 11/6. Lagen skulle av en hemlig råvarukorg tillaga en varmrätt och en dessert.

Det vinnande laget blev lag 4 med Sofie Nevalainen och Sofia Arvidsson med motiveringen:

"Med kreativitet och sammahållen uppläggning där tanken bygger på goda insikter samt visar god kännedom om grundsmaker och grundtekniker. Balanserade smaker, en första kall efter en månad sol vilket bör tänkas på vid lägg.Vi ser framtid och potential då rätterna var komplicerade men med rakhet i fokus.Vi önskar vinnarna lycka till i framtiden och hoppas de återvänder till tävlingsarenan för det är där man hör hemma.”

Grattis säger vi på Ullvigymnasiet.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 27 juni 2018


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på