Publicerad 2018-10-12

En mycket välbesökt gymnasiekväll på Ullvigymnasiet

Bild från aulan

Det var en väldigt lyckad gymnasiekväll på Ullvi i torsdags med mer besökare än någonsin. Aulan var fylld med blivande elever och deras vårdnadshavare som fick svar på sina frågor och funderingar av de duktiga och engagerade elever och lärare som informerade.

Många vårdnadshavare passade också på att prata med elevhälsan om hur det är att gå på Ullvi, vilken hjälp man kan få och andra funderingar man som vårdnadshavare kan ha. Även Hockeyprofilen, NIU Basket och musikprofilen informerade och träffade blivande elever som är intresserad av de olika inriktningarna som man kan välja utöver programmen.

Bild på elever och lärare som informerade under gymnasiekvällen

- Jag är otroligt stolt över våra elever som informerade under gymnasiekvällen, berättar Camilla Lundberg, programledare på Samhällsvetenskapsprogrammet

Rektor Anna Ulfves är mycket nöjd över kvällen och säger att det är värdefullt för de blivande eleverna att få den här informationen och få veta vad Ullvi står för. - Det är viktigt att ge våra besökare möjlighet att jämföra de olika utbildningarna vid de tre olika programpassen och få visa att både eleverna och vårdnadshavarna kan känna sig trygga och må bra här på Ullvi med den duktiga och kompententa personal vi har.

Bild på elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet bjöd gästerna på dryck och tilltugg under kvällen

Carina Nilsson som är studie- och yrkesvägledare är också nöjd med gymnasiekvällen. - Det känns bra att det var en sådan välbesökt kväll för det är värdefullt för de blivande eleverna och deras vårdnadshavare att få så mycket information som möjligt inför gymnasievalet. Det är en stor och viktig process för eleverna.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 25 oktober 2018


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på