Publicerad

Information om skolstarten i januari

Exempelbild

Vi vill informera om uppstarten på Ullvigymnasiet för vårterminen. Skolledningen har tagit ett inriktningsbeslut om att fortsätta undervisningen den 11 januari på samma sätt som vi nu avslutar höstterminen och fortsätta med det under V.2 och V.3. (Vid eventuella ändringar från utbildningsministern kan vi behöva ändra beslutet).

Undervisningen sker på distans, men vi kommer att ha vissa prov på skolan. Dessutom kommer de yrkesförberedande programmen och IM-programmet att ha en del av sin undervisning på skolan. Om du som elev är osäker på hur terminens första skolvecka ser ut i vår kan du kontakta din mentor den 8 januari.

Väl förberedda

Ullvigymnasiet har under hösten förberett sig väl i omställningen till de digitala verktygen och distansundervisning, vilket medför att vi känner oss redo inför vårterminen också.
Ni elever har också kämpat för att ställa om till de digitala inlärningsprocesserna och vi ser att ni kommit långt. Till er som känner behov av hjälp, ber vi er att ta kontakt med oss på skolan. Mentorer, lärare och elevhälsan finns tillgängliga från torsdag 7 januari om det finns några övriga frågor inför starten.

Ett stort Tack till er alla elever!

Under hösten har vi arbetat i ständiga organisatoriska förändringar för att motverka smittspridning på skolan. Ett stort tack till er elever, föräldrar, mentorer och personal för ett gott samarbete i vår smittspårning, vilket starkt bidragit till att motverka smittspridning inom skolan. Detta har varit värdefullt för oss alla! TACK!

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på