Egen Mac-dator

Bild på Alicia Pettersson, Barn- och fritidsprogrammet som håller i en dator. Foto: Helen Shippey

Foto: Helen Shippey

En dator till varje elev och lärare är ett IT-projekt inom skolan i Köping med syfte att utveckla och förbättra elevernas möjligheter att nå målen i undervisningen. En hög datortillgänglighet påverkar elevernas skolresultat positivt när det gäller att fånga upp och framgångsrikt utveckla kreativitet och innovationsförmåga för livslångt lärande. Med en egen dator får alla elever likvärdiga förutsättningar och det blir också lättare att individanpassa undervisningen.

Varje elev som lämnar Ullvigymnasiet ska vara väl rustad för att möta en framtid som kommer att ställa krav på gedigna kunskaper, social och digital kompetens samt förmåga till problemlösning. Med En-till-en kommer vi att kunna skapa nya uppgifter, metoder och arbetssätt som inte var möjliga tidigare och som ger ökad kvalitet, bättre resultat och högre måluppfyllelse.

IT-avdelningens datorverkstad

Om du har något problem med din dator kan du få hjälp i vår datorverkstad bredvid aulan. Den är öppen varje måndag, onsdag och fredag  kl. 10.00-12.00. Du kan också ringa 0221-670020.

Bild som visar att IT-avdelningens datorverkstad är bredvid aulan

Du hittar IT-avdelningens datorverkstad bredvid aulan.

Film om IT-planen i Köping

Filmen är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen IT-plan. Med filmen vill vi lyfta fram olika begrepp och områden i vår IT-plan för ökad förståelse och som underlag för diskussion.

Film om framtidens lärande i Köping

En vision om framtidens skola med ökad delaktighet. Framtiden börjar i klassrummet här och nu.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 26 juni 2019


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på