Skolrestaurang

Skolrestaurang

Skolrestaurangens caféutbud

Skollunchen är viktig för att orka med lektioner och läxor. I vår skolrestaurang serveras alltid tre rätter varav minst en är vegetarisk. Maten serveras som buffé och du väljer själv vilka rätter du vill äta av. Till maten finns även ett stort salladsbord med grönsaker och frukt anpassade efter säsong samt bröd, bordsmargarin och mjölk.

Skollunchen serveras kl 10.30 - 13.00. Före och efter denna tid har restaurangens café öppet för att köpa kaffe, smörgåsar, frukt, smoothies med mera. Restaurangen är öppen mellan 07.45 till 15.00.

Mer information om när och var du kan fika på Ullvi.

Matsedel

Du kan se veckomatsedel som kontinuerligt uppdateras under terminen här på webben.

Matsedeln i mobilen

Du kan även se vilken mat som serveras i kommunens skolor direkt i din mobiltelefon. Alla skolor i kommunen är anslutna till skolmatsappen som är gratis att använda. Appen "Skolmaten" är ett program som du enkelt laddar ner till din mobil från App Store (för Iphone) eller Google Play (för Android).

Specialkost

Behöver du specialkost? Läs i så fall de riktlinjer för specialkost som gäller inom Köpings kommuns skolor.

Om du på grund av medicinska, kulturella, religiösa eller etiska skäl inte kan äta av den mat som serveras måste din vårdnadshavare fylla i blanketten "Intyg för specialkost". Behöver du specialkost av medicinska skäl behöver du dessutom bifoga läkarintyg. Den ifyllda blanketten och läkarintyg (vid medicinska skäl) lämnas till skolrestaurangen när skolan börjar. Du kan ladda ner och skriva ut den eller be om en blankett i skolrestaurangen eller hos skolhälsovården. Kom ihåg att alltid meddela skolrestaurangen om det blir någon förändring.

Riktlinjer och intyg för specialkost hittar du på koping.se

Du kan alltid kontakta skolrestaurangen eller kostchefen om du har några frågor.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 06 augusti 2020


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på