Ingemar Johanssons stipendiater 2017

Tio avgångselever premieras för framgångsrika prestationer vid Ullvigymnasiet. Stipendierna är avsedda för att vara ett ekonomiskt stöd för fortsatta studier. Joakim Oscarsson fick 25.000 kronor och de övriga nio studenterna får 20.000 kronor var. Här berättar eleverna vad de tar med sig från sina tre år på Ullvigymnasiet.

Under studenternas avslutning i kyrkan på studentdagen kommer de att få ta emot diplom och bidrag ur Ingemar Johanssons stipendiefond. Stipendiaterna har uppvisat mycket goda studieresultat, är bra kamrater och goda ambassadörer för Ullvigymnasiet. Kravet är att de har sökt eller kommer att söka till högskola eller universitet.

Mer fakta om Ingemar Johanssons stipendiefond

Joakim Oscarsson, Naturvetenskapsprogrammet

- Ullvi var ett självklart gymnasieval för mig och det är ett val jag är väldigt nöjd över. Här har jag fått vänner, kunskap och minnen för livet!

Foto på Joakim Oscarsson

Joakim Oscarsson

Ellen Sköldberg, Naturvetenskapsprogrammet

- Ullvi har gett mig en bra förberedelse för framtida studier och mina tre år här har bidragit till min personliga utveckling. Dessutom har jag fått världens bästa vänner!

Ellen Sköldberg

Ellen Sköldberg

Ebba Gunnarsson, Ekonomiprogrammet

- Ullvi har gjort mig redo för framtiden och fått mig att förstå vad jag vill göra. Efter tre år har jag lärt mig mycket om både mig själv och de ämnen jag har läst.

Ebba Gunnarsson

Ebba Gunnarsson

Elsa Eklund, Ekonomiprogrammet

- Jag har fått otroligt fina minnen härifrån och fått lärdomar för livet.

Elsa Eklund

Elsa Eklund

Paulina Isaksson, Teknikprogrammet

- Jag har fått mycket kunskap som jag kommer ha stor nytta av i framtiden från Ullvigymnasiet, men även massor av nya kompisar och fina minnen.

Foto på Paulina Isaksson

Paulina Isaksson

Mikael Yilmaz, Naturvetenskapsprogrammet

- Jag får tacka Ullvi för all kunskap jag har fått här. Både i naturkunskap och livskunskap! Jag kommer att ha nytta av det i framtiden.

Foto på Mikael Yilmaz

Mikael Yilmaz

Elin Eriksson, Naturvetenskapsprogrammet

- Under de här tre åren har jag växt som person och lärt mig mycket om livet.

Foto på Elin Eriksson

Elin Eriksson

Hanin Al-Rekabi, Samhällsvetenskapsprogrammet

- Gymnasievalet var det viktigaste valet i mitt liv och Ullvigymnasiet var verkligen det bästa valet. Mina tre år gett mig nya kunskaper och nya vänner och jag har avverkat en del milstolpar på vägen mot framtiden här.

Foto på Hanin Al-Rekabi

Hanin Al-Rekabi

Gustaf Carefall, Teknikprogrammet Volvo/GKN

- Jag har haft en väldigt bra klass och fått många nya vänner under min tid på Ullvigymnasiet. Jag har även haft väldigt bra lärare och skulle speciellt vilja tacka min matte- och fysiklärare!

Foto på Gustaf Carefall

Gustaf Carefall

Philip Ingemansson, Naturvetenskapsprogrammet

- Mina tre år på Ullvi har visat mig hur viktigt och ynnsamt det är att planera och ta ansvar för sina studier. Grunden för hela ens framtid kartläggs på gymnasiet, därför ska man visa intresse som gymnasieelev.  

Foto på Philip Ingemansson

Philip Ingemansson

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 16 juni 2017


Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på