Expedition

Expeditionen finns vid B-ingången på framsidan av Scheeleskolan.

Telefon: 0221-25200

Expeditionen är öppen mån-tors 08.00-15.30
och på fredagar mellan 08.00-13.30.

Från expeditionen förmedlas information till eleverna om sådant som rör deras skoldag, till exempel om en lärare är sjuk och en vikarie kommer istället. Eleverna kan även få hjälp att kontakta lärare eller vårdnadshavare. Vid B-ingången har vi också en TV med information om matsedel och vilka tider man kan få hjälp av it med mera.

Skolbibliotek

I vårt trevliga, välsorterade skolbibliotek kan du låna böcker, både för att läsa i skolan eller på fritiden. Här finns den senaste och mest populära ungdomslitteraturen, men också klassiker, faktaböcker, uppslagsverk, dagstidningar och olika tidskrifter. Vi har många lättlästa böcker för barn- och ungdomar, och även textböcker med tillhörande cd-skiva, så du både kan läsa och lyssna på. På skolbiblioteket kan du få hjälp med att hitta en bok som just du vill läsa och är intresserad av.

Skolbibliotek


Det finns gott om sittplatser i biblioteket om du vill sitta och jobba, bara ta det lugnt eller läsa. Här finns även skrivare och kopiator.

I bibliotek arbetar Annelie Dahlgren, öppettiderna är:

  • Måndag-torsdag 09.30-14.00
  • Fredag 09.00-12.00
    (lunchstängt 10.30-11.30)

Välkommen!

Chillroom, elevernas uppehållsrum

På Scheeleskolan finns ett uppehållsrum för eleverna som vi kallar "Chill Room". Det är en plats där du som elev kan vara under dina raster. I chillroom arbetar Annika Risberg tillsammans med kollegan Lotta G Karresmaa

chillroom
chillroom

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Expeditionen

Barnhemsgatan 55
Expeditionen finns vid B-ingången