Studieförbund

Flera studieförbund har verksamhet i Köpings kommun. För mer information och kontaktuppgifter, besök Västmanlands länsbildningsförbund. Köpings kommun beviljar årligen bidrag till studieförbunden som har verksamhet i kommunen.

Studieförbund ägnar sig åt folkbildning

Studieförbund är organisationer som ägnar sig åt folkbildning genom bland annat studiecirklar, möten, projekt och arrangemang/ evenemang som har som mål att ge deltagarna kunskap i ett brett perspektiv. Studieförbunden har profiler och inriktningar som präglas av de organisationer de samverkar med. Varje år genomför studieförbunden ungefär 300 000 studiecirklar och når över två miljoner deltagare.

Ansökan om studieförbundsbidrag

Ansökan om studieförbundsbidrag skickas in senast 30 april varje år. Skicka in er ansökan via länken nedan. Följande bilagor ska skickas med: verksamhetsberättelse, bokslut, revisionsberättelse, verksamhetsplan och STUV-listor.

För att kunna ansöka om bidrag behöver ni tilldelas ett användarnamn och lösenord. Vänligen kontakta enheten för Anläggnings- och föreningsstöd för att få detta skickat till er.

Västmanlands länsbildningsförbund

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Bokning och föreningsstöd

Kultur- och fritidsförvaltningen
Badvägen 4
731 52 Köping

Besökstid:
Endast förbokade besök! Välkommen att ringa eller e-posta för att boka din tid.