Publicerad

Tips till blivande studenter under Ullvis Morgonsoffa

Exempelbild

Ullvigymnasiets matsal fylldes av blivande studenter på måndagsmorgonen. Det var dags för Morgonsoffa med tips inför tiden efter gymnasiet.

Morgonsoffan hölls för sjätte året i rad inför blivande studenter. Det är ett lättsamt format som samtidigt ger eleverna tips och inspiration inför kommande jobb eller studier.

- Man brukar säga att gymnasiet är ett steg upp från grundskolan. Nu är ni snart redo att ta nästa steg - för det är ett steg till att lämna gymnasiet, säger programrektorn Fredrik Genneby och fortsätter:

- Det här blir lite av en utspark och en förberedelse med lite idéer och planer för framtiden.

Morgonsoffa i Ullvis matsal.

Matsalen var full av blivande studenter under Morgonsoffan.

Konferencier var som vanligt Julia Rosqvist. Bland hennes gäster i soffan fanns Mathias Axelsson från Axelssons trafikskola, Therese Ericson, HR-specialist på Köpings kommun och Alfons Fallqvist, egenföretagare.

Under Morgonsoffan delades också tre stipendier ut. Byggindustrins yrkesnämnds stipendium på 5000 kronor gick till Noah Björndahl med motiveringen: "Han har stort kunnande samt mycket fint handlag för detta yrke som blivande träarbetare, lägg därtill ett ansvar utöver det vanliga samt god kamratskap".

Ullvis Morgonsoffa.

Alkro guldpensel tilldelades Kevin Lithén på bygg- och anläggningsprogrammet.

Alkro guldpensel tilldelades Kevin Lithén på bygg- och anläggningsprogrammet. Motiveringen lyder: "För goda studieprestationer på gymnasieskolans måleriutbildning har Alkro guldpensel tilldelats Kevin Lithén".

Stipendiet består av ett guldhalsband i form av en pensel.

Slutligen delades stipendiet från VVSYN, yrkesnämnden i VVS-branschen, ut. Det stipendiet på 5000 kronor gick till Oskar Andersson på VVS- och fastighetsprogrammet med motiveringen: "Eleven har under sin studietid med sitt goda humör och tålamod blivit omtyckt i klassen. Han slutför alltid sina uppgifter på ett noggrant sätt samt analyserar slutresultatet för att utveckla sitt yrkesutövande".

Ullvis Morgonsoffa.

Byggindustrins yrkesnämnds stipendium på 5000 kronor gick till Noah Björndahl

Ullvis Morgonsoffa.

Oskar Andersson på VVS- och fastighetsprogrammet fick stipendium.

Ullvis Morgonsoffa.

Fanny Arjewall Vähämäki sjöng Lady Gagas Million Reasons.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på