Publicerad

Ta chansen att påverka och göra skillnad här på Ullvigymnasiet

Bild på elever i balkläder

Till läsåret 2020-2021 söker vi dig som vill ingå i någon av skolans elevorganisationer och arbeta där. Det är sammanlagt fyra grupper som elever på Ullvi kan engagera sig i.

Elevrådet/Uppehållsrumsgruppen

Är du intresserad av att påverka och förbättra din och andra elevers arbetsmiljö och förgylla skolans vardag? Då ska du söka till Elevrådet i höst och vara med och göra skillnad, bland annat med ”happenings” och roliga aktiviteter, såväl i uppehållsrummet som i övriga skolan.

Skol-IF

Du som är intresserad av att planera och organisera skolidrotten och andra sociala aktiviteter kan gå med i Skol-IF. Då kan du få hjälpa till med att anordna tävlingar på skolan såsom Lucia cupen och volleybollturneringar mm.

Jipporådet

(endast för elever i årskurs 3)

Du som vill vara med och ordna jippon kan anmäla dig till Jipporådet. De anordnar och ansvarar för olika tillställningar för Ullvigymnasiets elever, t ex skutt, studentfester, aktiviteter under avslutningsveckorna med mera. Jipporådets mål är att ha kul men även att samla in pengar för att finansiera delar av Balen och avslutningsfesten.

Balkommittén

(endast för elever i årskurs 3)

Du som vill vara med och se till att balen i vår blir lyckad kan gå med i Balkommittén. Arbetet handlar om att organisera, planera och genomföra balen för elever i årskurs 3. Även Balkommitténs mål är att samla in pengar för att finansiera delar av balen och avslutningsfesten.

Anmäl dig i receptionen senast fredag den 4 september

Du anmäler dig med ditt namn, program och vad du vill ingå i för arbetsgrupp. Uppge också ditt mobilnummer så att vi når dig för vidare information.

Vill du veta mer? Kontakta Mikael Axelsson, elev- och fritidssamordnare 0221–255 65 (Mobil) Mikael.axelsson@koping.se

OBS ! Du som anmäler dig måste vara medveten om att det går åt mycket egen fritid för att kunna göra en bra insats i arbetsgrupperna. Du får själv bedöma om du tror att du klarar av detta utan att studierna blir lidande.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på