Publicerad

Undervisning, smittspårning och skollunch under vecka 7

Exempelbild

Uppdaterad information gällande undervisningen den kommande veckan och hur du beställer matlådor. Samtidigt en påminnelse om att använda de skyltade ingångarna samt hålla avstånd och tvätta händerna.

Under vecka 7 kommer årskurs 2 på högskoleförberedande program att ha undervisning på plats. Årskurs 1 och 3 på högskoleförberedande program fortsätter med sin distansundervisning.

Elever på yrkesprogram följer de instruktioner som de fått av sin mentor.

Introduktionsprogrammet följer det schema som finns.

När du som elev kommer till skolan förväntas du använda de angivna ingångarna, allt för att minska trängseln. Följ skyltning om ingångarna för elever.

Vi vill samtidigt påminna er om att hålla avstånd och tvätta händerna.

Vecka 8 kommer årskurs 1 att vara på plats i skolan och då förväntas hela årskurs 1 vara på plats i skolan. Både högskoleförberedandeprogram och yrkesprogram. Mer information kring vecka 8 kommer på tisdag.

Smittspårning

Smittspårning pågår enligt tidigare rutin. Det är viktigt att information om smittade kommer till skolledningens kännedom. Detta kommer att bli extra viktigt då vi tar in fler elever från och med vecka 6.

Skollunch

Det finns möjlighet för elever som läser på distans att få matlåda från skolan. Beställning går via Armin, se tidigare information. Viktigt att eleven berättar var de vill hämta sin matlåda.
Elever från Kolsva kan få matlåda från Malmaskolan.
Elever från Kungsör och Arboga följer tidigare rutin.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på