Publicerad

Årets UF-skola och Årets vara

Exempelbild

Ullvigymnasiet har utsetts till "Årets UF-skola" och UF-företaget B4U UF tog hem priset "Årets vara" i Ung företagsamhet Västmanlands regionstävling som avgjordes under UF-mässan 16-17 mars.

I hård konkurrens med andra skolor i länet har Ullvigymnasiet utsetts till "Årets UF-skola”. Ullvi har tidigare uppmärksammats som länets största UF-skola under läsåret 20/21 och kan alltså nu även titulera sig som den bästa.

Bihotellet "Årets vara"

UF-företaget B4U UF med elever från fyraårsprogrammet tog hem priset "Årets vara” för sina egentillverkade och närproducerade bihotell av återanvänt material samt skärbrädor.

- En av årets stora satsningar har varit UF på fyraårsprogrammet och resultaten är helt fantastiskt. Eleverna har inte bara växt kunskapsmässigt utan även som människor. Som grädde på moset vann B4U UF från fyraårsprogrammet i Köping tävlingen ”Årets vara” och ska nu representera Västmanland på SM. Vilken framgångssaga!, säger Johan Eliases, regionchef på Ung Företagsamhet Västmanland.

Bästa förutsättningarna

- Det är ett fantastiskt arbete som både skolledare och lärare på Ullvigymnasiet lagt ner under läsåret för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att utveckla sitt entreprenörskap och de är väl värda att uppmärksammas på det här sättet, säger Camilla Nilsson, näringslivschef i Köpings kommun.”

Bronsplats i kategorin "Årets affärsplan"

UF-företaget Hair Care UF fick en hedrande 3:e plats i kategorin "Årets affärsplan".

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på