Publicerad

Fortsatt viss distansundervisning

Exempelbild

De allmänna rekommendationerna med kombination av när- och distansundervisning upphör att gälla 1 april men Ullvigymnasiet fortsätter med viss distansundervisning.

Regeringen meddelade 25 mars att de allmänna rekommendationerna med kombination av när- och distansundervisning inom gymnasieskolan upphör att gälla 1 april. Samtidigt uppges det vara stora regionala skillnader i smittspridningen och skolor kan och bör fortsättningsvis använda distans- och fjärrundervisning.

Svårt undvika trängsel

Då det är svårt att ha alla 1300 elever och personal på plats i skolans lokaler utan att det uppstår trängsel kommer Ullvigymnasiet att fortsätta med viss distansundervisning.

Veckan efter påsklovet

-Som planen ser ut nu kommer vi veckan efter påsklovet att ta in åk 3 för studier i skolans lokaler, samtidigt som vi har introduktionselever och en del andra grupper och klasser på plats. Detta kommuniceras i berörda klasser via mentor och direkt till våra elever. Vi ser bland annat att vi har möjlighet att fortsätta med många av de praktiska yrkeskurserna enligt ordinarie upplägg, säger Anna Ulfves, rektor.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på