Publicerad

Ta chansen att påverka och göra skillnad på din skola 

Exempelbild

Till läsåret 2021–2022 söker vi elever som vill ingå i någon av skolans elevorganisationer och arbeta där.

Det är sammanlagt fyra grupper som eleverna på Ullvi kan engagera sig i. Här nedanför ser du vad man gör i de olika grupperna.

Du som anmäler dig måste vara medveten om att det går åt mycket egen fritid för att kunna göra en bra insats i arbetsgrupperna. Du får själv bedöma om du tror att du klarar av detta utan att studierna blir lidande.

Elevrådet

Är du intresserad av att påverka och förbättra din och andra elevers arbetsmiljö och förgylla skolans vardag? Då ska du söka till Elevrådet i höst och vara med och göra skillnad, bland annat med ”happenings” och roliga aktiviteter, såväl i uppehållsrummet som i övriga skolan.

Skol-IF

Du som är intresserad av att planera och organisera skolidrotten och andra sociala aktiviteter kan gå med i Skol-IF. Då kan du få hjälpa till med att anordna tävlingar på skolan såsom Lucia cupen och volleybollturneringar mm. 

Jipporådet (för elever i årskurs 3) 

Du som vill vara med och ordna jippon kan anmäla dig till Jipporådet. De anordnar och ansvarar för olika tillställningar för Ullvigymnasiets elever, t ex skutt, studentfester, aktiviteter under avslutningsveckorna med mera. Jipporådets mål är att ha kul men även att samla in pengar för att finansiera delar av balen och avslutningsfesten.

Balkommittén  (för elever i årskurs 3) 

Du som vill vara med och se till att balen i vår blir lyckad kan gå med i Balkommittén. Arbetet handlar om att organisera, planera och genomföra balen för elever i årskurs 3. Även Balkommitténs mål är att samla in pengar för att finansiera delar av balen och avslutningsfesten.

Anmäl dig i receptionen senast fredag den 3/9 2021

Du anmäler dig med ditt namn, program och vad du vill ingå i för arbetsgrupp. Uppge också ditt mobilnummer så att vi når dig för vidare information.

Vill du veta mer? Kontakta då elev- och fritidssamordnaren Armin Suljic på telefonnummer 073 662 93 11 eller e-post armin.suljic@koping.se.”

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på