Publicerad

Vi ställer om - Välkommen till digital gymnasieinformation

Exempelbild

I samråd med Region Västmanland planerar Ullvigymnasiet om. Gymnasieinformationen den 13 november för niondeklassare med vårdnadshavare ställs om och blir helt digital.

Lördagen den 13 november kl 10.00 – 12.00 bjuds alla elever i åk 9 med vårdnadshavare in till Ullvigymnasiets digitala gymnasieinformation. Vi utgår från skolans hemsida www.ullvi.koping.se

Direktsändning från kl. 10.00

Kl. 10.00 startar en digital direktsändning där skolans rektorer och studie- och yrkesvägledare presenterar Ullvigymnasiet och samtliga program. Fram till kl 12.00 finns möjlighet att samtala och chatta med ansvariga på skolan. Dessutom presenteras varje gymnasieprogram i egna filmer.

Fler tillfällen

För att möjliggöra ytterligare tillfällen att lära känna skolan välkomnas elever och vårdnadshavare även till två digitala Gymnasiekvällar, tisdagen den 8 december kl. 17.00 – 18.30 samt onsdagen den 18 januari kl. 17.00 – 18.30. Även här utgår vi från skolans hemsida.

Frågor kring studievalet?

Har du frågor eller funderingar kring ditt studieval? Tag kontakt med studie- och yrkesvägledaren på din nuvarande skola eller vänd dig till studie- och yrkesvägledarna på Ullvigymnasiet.
Studie- och yrkesvägledning -- Ullvigymnasiet

Fortsatta uppdateringar

Vi fortsätter att uppdatera denna sida med information. Du kan även följa oss på Facebook och Instagram, där du ser lite om vad som händer på vår skola.
Ullvi på Facebook
Ullvi på Instagram

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på