Publicerad

Ta chansen att påverka och göra skillnad på din skola

Bild på balbiljett

Till läsåret 2022–2023 söker vi dig som vill ingå i någon av skolans elevorganisationer och arbeta där. Det är sammanlagt fyra grupper som eleverna på Ullvi kan engagera sig i.

Du som anmäler dig måste vara medveten om att det går åt mycket egen fritid för att kunna göra en bra insats i arbetsgrupperna. Du får själv bedöma om du tror att du klarar av detta utan att studierna blir lidande.

Elevrådet

Är du intresserad av att påverka och förbättra din och andra elevers arbetsmiljö och förgylla skolans vardag? Då ska du söka till Elevrådet i höst och vara med och göra skillnad, bland annat med ”happenings” och roliga aktiviteter, såväl i uppehållsrummet som i övriga skolan.
Jipporådet (endast för elever i årskurs 3)

Jipporådet

Du som vill vara med och ordna jippon kan anmäla dig till Jipporådet. De anordnar och ansvarar för olika tillställningar för Ullvigymnasiets elever, t ex skutt, studentfester, aktiviteter under avslutningsveckorna med mera. Jipporådets mål är att ha kul men även att samla in
pengar för att finansiera delar av Balen och avslutningsfesten.

Balkommittén (endast för elever i årskurs 3)

Du som vill vara med och se till att balen i vår blir lyckad kan gå med i Balkommittén. Arbetet handlar om att organisera, planera och genomföra balen för elever i årskurs 3. Även Balkommitténs mål är att samla in pengar för att finansiera delar av balen och avslutningsfesten.

Anmäl dig i receptionen senast fredag den 9 september

Du anmäler dig med ditt namn, program, klass och vad du vill ingå i för arbetsgrupp. Uppge också ditt mobilnummer så att vi når dig för vidare information.

Vill du veta mer?

Kontakta Armin Suljic, elev- och fritidssamordnare
E-post: armin.suljic@koping.se
Mobil: 073-663 93 11

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på