Publicerad

Välkommen på Öppet Hus!

Exempelbild

Efter vår gymnasiekväll är det nu dags för vårt unika Öppet Hus! På alla våra program råder denna dag en härlig aktivitet med olika givande och spännande lektioner. Du får vara med, prova på och känna efter hur det är på de olika utbildningarna. Samtidigt får du träffa elever, lärare, studie- och yrkesvägledare, elevhälsan och all övrig personal som möter upp för att svara på dina frågor.

Möt våra elever, kom in och fika hos vår balkommitté och se våra lokaler. Besök vårt fina bibliotek och kom till vårt uppehållsrum där våra idrottsutbildningar arrangerar roliga tävlingar.

Förutom alla aktiviteter under dagen har vi på varje gymnasieprogram två programinformationer, kl. 11.00 och kl. 12.00. Missa inte det! Här får du en bra överblick över just de program och inriktningar som du är intresserad av. Ett detaljerat program med dagens samtliga aktiviteter och lokalangivelser delas ut till dig när du kommer till Ullvigymnasiet.

Ullvigymnasiet är det säkra valet. Vi som arbetar här anser att det är länets bästa gymnasieskola. Här finns 12 olika program och vi får ständigt fina utmärkelser som ett bevis på vår goda kvalitet.

Du, din familj och dina vänner är riktigt varmt välkomna!

Datum: Lördag 19 november
Tid: 10:00-13:00
Plats: Ullvigymnasiet, Badvägen 1, Köping


Högskoleförberedande program


Yrkesprogram

VVS och fastighetsprogrammet 
(fastighetsinriktning finns ej kvar, läs mer på hemsidan)


Våra introduktionsprogram

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på