Publicerad

Nu är det snart dags att söka sommarjobb

Bild på ungdomar

Från och med den 20 mars till och med 9 april kan ungdomar söka sommarjobb. De som är födda 2006 kan söka så kallad feriepraktik och födda 2007 kan söka sommarjobb hos barn- och ungdomsenheten.

Du kan söka feriepraktik och sommarjobb om du är bokförd i Köpings kommun och samtidigt bokförd i Sverige.

Feriepraktik för dig som är född 2006

Feriepraktiken är en bra chans att prova på ett yrke och tjäna egna pengar. Platser som finns att söka i våra kommunala verksamheter är exempelvis inom äldreomsorg, service, barnomsorg och parkskötsel.

Praktiken är tre veckor och arbetstiden är sex timmar per dag, fem dagar i veckan. Feriepraktiken delas in i tre perioder för sommaren, vecka 24-26, 27-29 och 28-30.

Ansökan till feriepraktik till sker digitalt

Den som vill anmäla sig gör det via webben. Ansökninsformuläret är öppet från och med den 20 mars till och med den 9 april.

Ungdomar födda 2006 kan göra sin ansökan digitalt

Senare i vår kommer mer information om jobbet till din mejladress

Om du erbjuds feriepraktig följer du instruktionerna i ett mejl för att svara på platserbjudandet. Svaret måste ha kommit in senast den 21 april. I maj hålls ett informationsmöte för de som blivit erbjudna och tackat ja till sin plats.

Sommarjobb för dig som är född 2007

För dig som är lite yngre finns chansen att jobba hos barn- och ungdomsenheten. Arbetet består av olika praktiska arbetsuppgifter eller att hålla i aktiviteter för yngre barn.

Perioderna för sommarjobb är 24-25 och 31-32. Du måste kunna jobba båda veckorna du ansöker till. Arbetstiden är sex timmar per dag, dagtid. Lunch ingår under arbetsdagen. Du som jobbar behöver ha ett eget konto i banken. Lönen är 60 kronor per timme.

Ansökan kan ske både digitalt eller på Kuggen

Du kan ansöka från och med den 20 mars till och med den 9 april. I ansökan kan du ange vilken av arbetsuppgifterna du helst skulle vilja jobba med och vilken period som passar dig bäst.

Personer födda 2007 kan göra sin ansökan digitalt eller på fritidsgården Kuggen

Är du lite äldre? Då kanske sommarjobb hos KBAB skulle passa!

Arbeta hos Köpings Bostads AB

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på