Om oss

Ullvi från ovan

Vi siktar högt

Vi erbjuder 13 program som håller hög klass och flera av dem har fått olika kvalitetsutmärkelser. På Ullvigymnasiet arbetar vi ständigt med omvärldsbevakning, att vara i framkant och uppdaterade med den senaste tidens utveckling och kunskapsläge. Vår skola står för kvalitet, kreativitet, innovation, samarbete, öppenhet, trygghet och trivsel.

Vi siktar högt och målet är att inte nöja oss med att ”bara” vara bäst i Västmanland, utan att bli en av Sveriges bästa gymnasieskolor!

Ullvigymnasiet samarbetar med näringslivet

Vi har ett nära samarbete med näringslivet till exempel genom programråd på våra yrkesprogram, Teknikcollege och Vård- och omsorgscollege. Som elev erbjuds du genom skolan sommarjobb på de collegecertifierade programmen.

På flera av våra program reser våra elever till olika europeiska storstäder och skolan deltar i internationella projekt.

Stipendier och festliga aktiviteter förgyller studierna

På Ullvigymnasiet delas det varje år ut flera stipendier, bland annat ur Ingemar Johanssons stipendiefond, som ger ett rejält tillskott i studenternas kassa. Här finns även ett stort utbud av festliga elevaktiviteter och idrottsevenemang.

Legitimerade lärare förbereder dig för högre studier och yrkesliv

Ullvigymnasiet är en stabil gymnasieskola med många års erfarenhet av undervisning och lärande. Här finns ett utmärkt bibliotek och ljusa, rymliga lokaler utrustade med modern teknik där du tillsammans med engagerade och legitimerade lärare förbereds för högre studier och för yrkeslivet.

Vi jobbar på Ullvigymnasiet

Ullvigymnasiet är en skola med cirka 1040 elever. Skolan har ett brett utbud av utbildning med hela 13 av 18 nationella program, fyra introduktionsprogram och gymnasiesärskola.

En verksamhetschef, fyra rektorer och en biträdande rektor arbetar med att leda personalen och eleverna framåt.

Den totala personalstyrkan utgörs av cirka 160 personer och består av lärare, planeringschef, schemaläggare, skoladministratörer, bibliotekarier, vaktmästare och tekniker, elevhälsa samt studie- och yrkesvägledare.

Det jobbar lika många kvinnor som män på Ullvi. Vi är alla måna om vår fina arbetsplats och detta gör att så många trivs på Ullvi.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på