Baby Cutlery UF är årets UF-företag i Västmanland

Baby Cutlery UF

Stort grattis till Baby Cutlery UF som på den regionala UF-mässan blev Årets UF-företag i Västmanland. De vann också kategorin Årets Innovation och tog en andra plats i Årets Vara. Det innebär att företaget ska tävla på SM i UF i slutet på maj i samtliga kategorier.

Det är första gången ett företag från Ullvigymnasiet tävlar i kategorin Årets UF-företag så vi är oerhört stolta över tjejernas insatser!

Topp fyra i Sverige i pitchtävlingen Alumninästet

Baby Cutlery UF har också tävlat i SM i pitchtävlingen Alumninästet och konkurrerade om vinnarplatsen tillsammans med tre andra UF-företag. Vinsten gick till ett annat UF-företag men de kom alltså på en hedrande fjärdeplats.

Tidigare under UF-året kvalade de i Västmanlands Alumninäste och tävlade mot cirka 60 företag. Där lyckades företaget ta sig till final och vann denna final vilket innebar att de nu tog sig vidare till storregionsfinalen.

I storregionsfinalen mötte Baby Cutlery UF företag från Dalarna, Gävleborg, Värmland och Örebro. De imponerade på juryn och tog hem segern igen. Detta innebar att nu gick vidare till Sverigefinalen som avgjordes i början på mars. Där kom de alltså på en hedrande fjärdeplats.

Vi gratulerar Baby Cutlery UF till deras framgång.

Baby Cutlery UF

Baby Cutlery UF är ett företag som drivs av fyra elever från Handels- och administrationsprogrammet. De har skapat ett silikonarmband för småbarn där besticket sitter fast i ett band som också är gjort av silikon. Detta bidrar till att skapa en lugnare stund vid matbordet.

Bild på företagets bestick

Bild från Baby Cutlery UFs Instagramkonto