Skolan & Boende

Skolan

Ullvigymnasiet erbjuder dig ett stort utbud av utbildningar och skolan är känd för att ha bra lärare och massor av aktiviteter. Som elev på Riksidrottsgymnasiet har du möjlighet till 13 nationella program och kommer, enligt den senaste kvalitetsredovisningen mycket väl förberedd om du vill studera vidare. Du får även en Mac-dator under studieperioden.

Som elev på Riksidrottsgymnasiet får du hjälp med att skräddarsy din utbildning så att du får ut optimalt av både skolan och träningen. Du har möjlighet att redan från början lägga upp studierna på fyra eller fem år och med hjälp av SYV-konsulenterna anpassar vi ditt schema så att du får förutsättningar att prestera både i skolbänken och vid pingisbordet.

SYV, klassmentor, pingismentor, husmor och kurator arbetar regelbundet tillsammans för att ha helhetsbilden för dig klar och finns där för allt som eventuellt kan hända under resans väg.

Vid behov får du ledigt för alla pingisuppdrag i Riksidrottsgymnasiets, klubbens och landslagets regi. Detta sker i nära samarbete mellan lärare och tränare.

Boende

Bild på hus

Som elev hos oss är du garanterad eget boende. Din lägenhet är en fräsch etta med egen dusch, toalett, kök samt kyl och frys. Alla elever bor samlat i två närliggande hus vilket bäddar för bra stämning och en stor gemenskap. Lägenheterna är belägna ca fem minuter med cykel från skolan och träningshallen. För boende i hyreslägenheterna gäller gängse regler.

Frukost serveras varje morgon av ”husmor” Elisabeth Östensson. Elisabeth tar även hand om sjukanmälan, läkarbesök m.m. och ser till att det varje dag serveras mellanmål innan eftermiddagsträningen för att alla ska vara så pigga som möjligt inför kvällspasset.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:


Kontakt

Translate

Translate this page:

För anställda

Besök oss gärna på