Lärkans förskola

Lärkans förskola

Lärkan är en förskola med tre avdelningar. Med sin placering på östra sidan av Köping vid Ringvägen är det nära till skog, lekparker, bibliotek och Kulturskola.

Utegården är varierad med gröna ytor, kuperad terräng och skogsparti. Lärkan har ett eget kök där näringsrik mat lagas från grunden.

Vi utgår från trygghet, glädje och tro på barns kompetens

Vår verksamhet utgår från de barn som finns hos oss just nu, vad som intresserar just dem och vad de har för behov. Vi bygger alltid verksamheten på trygghet, glädje och en tro på att barn kan och är kompetenta.

Att lära sig, ha roligt, samarbeta, att få växa i självkänsla och självförtroende, våga visa vad man tycker, lyssna på varandra och känna sammanhang i tillvaron är delar som är viktiga för oss. Vi integrerar gärna modern teknik i vårt förskolearbete och använder oss ofta av våra lärplattor i lärandet.

För att öka barnens och personalens arbetsro är barnen dagligen indelade i mindre grupper. Det ger även möjligheter att ge varje barn större uppmärksamhet.

Boka gärna ett besök

Är du mer nyfken på vår förskola är du välkommen att ta kontakt med oss för att boka ett besök. Du som vårdnadshavare får gärna vara med ditt barn på förskolan en dag eller några timmar.

Våra avdelningar

Lärkan har tre avdelningar som har ett tätt samarbete med varandra. Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss om det är något du funderar över. 

Nästet, 1-3 år

0221-252 69
larkan.nastet@koping.se

Redet, 3-5 år

0221-252 62
larkan.redet@koping.se

Boet, 3-5 år

0221-257 13
larkan.boet@koping.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Mer innehåll

Område: Östanås

Huvudman: Kommunal förskola

Inriktning: -

Kontakt

Lärkans förskola

LÄRKANS FÖRSKOLEENHET

Ringvägen 47, Köping

Öppettider
06.30-18.30

Malin Willix

REKTOR

Lärkans förskoleenhet

Förskolor: Lärkan, Kompassen och Solrosen