Lövsångarens förskola

Lövsångarens förskola

Lövsångaren är en förskola med tre avdelningar. Med sin placering mitt i ett barnvänligt villaområde på Elund är det nära till både skog, lekparker och centrum.

Utomhus har vi närhet till skogen och därför vistas vi ofta där. All vår mat lagas i förskolans egna kök.

Vi utgår från trygghet, glädje och tro på barns kompetens

Vår verksamhet utgår från de barn som finns hos oss just nu, vad som intresserar just dem och vad de har för behov. Vi bygger alltid verksamheten på trygghet, glädje och en tro på att barn kan och är kompetenta.

Att lära sig, ha roligt, samarbeta, att få växa i självkänsla och självförtroende, våga visa vad man tycker, lyssna på varandra och känna sammanhang i tillvaron är delar som är viktiga för oss. Vi integrerar gärna modern teknik i vårt förskolearbete och använder oss ofta av våra lärplattor i lärandet.

För att öka barnens och personalens arbetsro är barnen dagligen indelade i mindre grupper. Det ger även möjligheter att ge varje barn större uppmärksamhet.

Boka gärna ett besök

Är du mer nyfken på vår förskola är du välkommen att ta kontakt med oss för att boka ett besök. Du som vårdnadshavare får gärna vara med ditt barn på förskolan en dag eller några timmar.

Våra avdelningar

Lövsångaren har fyra avdelningar som har ett tätt samarbete med varandra och vi har ofta gemensamma aktiviteter. Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss om det är något du funderar över. 

Kotten, 1-3 år

0221-251 81
lovsangaren.kotten@koping.se

Holken, 3-5 år

0221-251 50
lovsangaren.holken@koping.se

Lyan, 3-5 år

0221-251 79
lovsangaren.lyan@koping.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Mer innehåll

Område: Elund

Huvudman: Kommunal förskola

Inriktning: -

Kontakt

Lövsångarens förskola

ÖSTANÅS FÖRSKOLEENHET

Fridnäsvägen 17, Köping

Öppettider
06.30-18.30

Susanne Wall

REKTOR

Östanås förskoleenhet

Förskolor: Lövsångaren och Paletten