Lekgård för hundar

Det finns en lekgård för hundar i Vidhemsparken som vi ansvarar för. Det är en inhängnad plats där hundarna kan släppas lösa och leka med varandra samtidigt som det är en trevlig mötesplats för hundägarna.

Hundlekgården ligger intill Ringvägen

Hundlekgården ligger i Vidhemsparken, på den västra sidan om Kölstaån, alldeles bredvid Ringvägen. Du tar dig dit via gång- och cykelbanor och det går även att parkera bilen på en liten parkering vid korsningen Odensvivägen-Ringvägen. Infarten är från Odensvivägen.

Håll rent och läs trivselreglerna

Hundlekgården är omkring 1600 kvadratmeter inhägnad gräsyta med nätstaket. Entrégrinden finns vid gångvägen närmast Ringvägen. Det finns sittplatser för hundägarna och några trästockar i inhängnaden. En hundlatrin är uppsatt utanför grinden.

Det finns trivselregler uppsatta vid hundlekgården som vi hoppas du som besökare följer så att alla ska trivas och tycka det är mysigt att vara där. Vi ber alla att ta upp efter hunden och det är trevligt om det hålls rent och snyggt.

Hundbad

De flesta hundar uppskattar att få ta ett svalkande dopp när sommardagarna är som hetast. Därför finns ett särskilt hundbad härpå Malmön. Det är Köpings kommun som ansvarar för badet.

Hundbad på koping.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: