Elevråd, Jipporåd & Balkommittén

Elevråd

Som elev på Ullvigymnasiet har du möjlighet att påverka din undervisning och din skolmiljö. När det handlar om din undervisning kan du föra fram idéer och förslag till förbättringar genom att i första hand prata med din lärare.

Har du förslag på förbättringar när det gäller din skolmiljö kan du vända dig till elevrådets kontaktperson eller till Armin Suljic som är elev- och fritidssamordnare på skolan.

Elevrådet arbetar för att din tid på skolan ska bli så bra som möjligt!

Jipporådet

Jipporådet ordnar festligheter för alla elever på Ullvigymnasiet, exempelvis drogfria fester. De ordnar även tillställningar direkt riktade till studenterna för att få in pengar till balen och den stora avslutningsfesten.

Rådet organiserar även studenternas sista två veckor på skolan med studentjippon och roliga upptåg.

Har du frågor, tips och idéer eller vill hjälpa till kan du vända dig till Jipporådets kontaktperson eller till Armin Suljic som är elev- och fritidssamordnare på skolan.

Klasskampen

De sista veckorna på vårterminen deltar alla klasser i trean i Klasskampen. Genom att utföra olika utmaningar samlar de poäng och en klass utses sedan till årets bästa klass.

Utmaningarna kan vara allt ifrån att ha på sig pyjamas till att hålla tal i matsalen eller simma över Köpingsån. En första-plats i Å-racet ger extra poäng.

Å-racet

I å-racet bygger du och dina kompisar er egen flotte som ni tävlar med på ån. Ett mycket populärt evenemang både att titta på och att delta i. En tradition som har funnits på Ullvi under lång tid.

Balkommittén

Balkommittén arbetar med att förbereda årets stora händelse för treorna, balen!

Balkommittén sköter alla förberedelser. De ordnar även aktiviteter för att få in pengar och minska kostnaden för eleverna.

Har du frågor, tips och idéer eller vill hjälpa till kan du vända dig till Balkommitténs kontaktperson eller till Armin Suljic som är elev- och fritidssamordnare på skolan.

Balen

Låt dig svepas med i lyx och flärd. Studentbalen är på ett slott i Mälardalen i slutet på maj eller början på juni varje år. Innan färden går till slottet är det samling på Stora torget där baldeltagarna ställer upp sig och går i parad till Bivurparken. Räkna med mycket släkt och vänner som finns i publiken.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: