Öppet hus, gymnasiekvällar och prova på-lektioner

Ullvi har många utbildningar och inriktningar att erbjuda. Vi vill att du ska upptäcka vilka möjligheter du har hos oss. Vi erbjuder en mängd aktiviteter för att underlätta ditt val av gymnasieprogram.

Gymnasiekväll för dig och dina föräldrar

I oktober har vi kvällsöppet för dig i nian och dina föräldrar. Du får en personlig inbjudan hemskickad. Du har här möjlighet att få information om tre olika program av lärare och elever. Du får reda på hur programmet är uppbyggt, hur det går till och vad programmet leder till.

Öppet Hus på Ullvi

I november har vi Öppet hus. Då kan du besöka olika program och se verksamheten när den är igång.

Niornas Ullvidag

I januari anordnar vi 9:ornas Ullvidag. Den är obligatorisk för grundskolorna i Köping. Elever från andra skolor är också välkomna. Du kommer i förväg välja tre program du är intresserad av att få fördjupad information om.

Boka prova-på lektioner

Följ med på ett program en hel- eller halvdag. Det bästa är om du först har tagit del av ovanstående, och nu står och väger mellan ett par program. Du kommer att vara med på ordinarie lektioner för att se hur det går till och vad man lär sig. Ta kontakt med din studie- och yrkesvägledare för att boka in dag och tid.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: