Solrosens förskola

Solrosens förskola

Solrosens förskola har en avdelning för 5-åringar och ligger i Folkets park-området. Här finns en fin lekplats precis utanför dörren.

Solrosens förskola har ett nära samarbete med Kompassen som ligger precis bredvid. Frukost och mellanmål tillagas på förskolan. Lunchen kommer från grannförskolan Kompassens egna kök.

Vi utgår från trygghet, glädje och tro på barns kompetens

Vår verksamhet utgår från de barn som finns hos oss just nu, vad som intresserar just dem och vad de har för behov. Vi bygger alltid verksamheten på trygghet, glädje och en tro på att barn kan och är kompetenta.

Att lära sig, ha roligt, samarbeta, att få växa i självkänsla och självförtroende, våga visa vad man tycker, lyssna på varandra och känna sammanhang i tillvaron är delar som är viktiga för oss. Vi integrerar gärna modern teknik i vårt förskolearbete och använder oss ofta av våra lärplattor i lärandet och i dokumentationssyfte.

För att öka barnens och personalens arbetsro är barnen dagligen indelade i mindre grupper. Det ger även större möjligheter varje barn får större uppmärksamhet.

Boka gärna ett besök

Är du mer nyfken på vår förskola är du välkommen att ta kontakt med oss för att boka ett besök. Du som vårdnadshavare får gärna vara med ditt barn på förskolan en dag eller några timmar.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Mer innehåll

Område: Östanås

Huvudman: Kommunal förskola

Inriktning: -

Kontakt

Solrosens förskola

LÄRKANS FÖRSKOLEENHET

Pungbovägen 31, Köping

Öppettider
06.30-18.30

Malin Willix

REKTOR

Lärkans förskoleenhet

Förskolor: Lärkan, Kompassen och Solrosen